2022-02-13 15:23:00

Uspjeh naših debatnih timova na Ad hoc turniru

Debatni timovi OŠ Visoka po prvi puta su se okušali u debatiranju na Ad hoc teze koje su saznavali svega 60 minuta prije same debate, u subotu 29.1.2022. Bilo je izuzetno napeto i zanimljivo, a debatiralo se o sljedećim tezama: trebaju li učenici samostalno birati predmete koje uče u školama, donose li romantične serije više štete nego koristi te trebaju li djeca biti zakonski odgovorna skrbiti se o svojim roditeljima.

Za Tim Visoka 1 žustro su svoje stavove zastupale „Dive“: Tajana Maslov, Mia Filipović i Dora Vujčić i osvojile odlično 7. mjesto između 23 ekipe koje su sudjelovale na turniru. Tim Visoka 2 činili su naši „Mušketiri“: Stipe Čondić, Luka Maslov i Jakov Tudor koji su se plasirali na 16. mjesto, Tim Visoka 3 „Čimi“ u sastavu: Leona Leko, Ena Parlov, Sara Tudor i Zlata Jurišić plasirao se na 19. mjesto. Među najbolje govornike turnira izabrani su naši Mia Filipović (14.), Stipe Čondić (21.) i Dora Vujčić (27.) između 76 debatanata.

Čestitamo svim debatantima na ekipnim i pojedinačnim uspjesima!!!

Sigurni smo kako ćete biti uspješni i na međužupanijskom turniru koji će se održati već ovaj vikend i držimo fige da se plasirate na državno natjecanje!


Osnovna škola Visoka Split